Seatrade Cruise Shipping 2013

La marca Costa Brava Cruise Ports debuta al principal fòrum internacional del mercat creuerista del món.


MARç 2014

De l’11 al 14 de març, la Generalitat de Catalunya, a través de Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, els ajuntaments de Palamós i Roses, les cambres de comerç de Girona i Palamós, i el Patronat Call de Girona de l'Ajuntament de Girona van participar en la convenció internacional de referència del sector de creuers, la Seatrade Cruise Shipping, a Miami (Estats Units). Van coincidir-hi els principals responsables de la indústria creuerista, les autoritats portuàries i els agents i operadors turístics amb l’objectiu d’impulsar l’activitat de creuers als ports catalans. 

La marca Costa Brava Cruise Ports es va donar a conèixer als professionals del sector a través de presentacions, reunions i material específic com ara el catàleg promocional, el web www.costabravacruiseports.com i el vídeo promocional aeri de la Costa Brava. En el marc de l’esmorzar que va organitzar l’Oficina Espanyola de Turisme de Miami, es van produir contactes profitosos amb companyies navilieres com Silversea, Azamara Club Cruises, Norwegian Cruise Line o Regent Seven Seas, entre d’altres. 

Cal destacar que la delegació catalana procedent de la demarcació gironina es va reunir amb directius d’Oceania Cruises, a les oficines de la companyia a la ciutat de Miami, amb la finalitat de presentar les dades tècniques dels dos ports de la marca Costa Brava Cruise Ports i l’oferta i serveis turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Arran de la trobada, els representants d’Oceania van interessar-se per les destinacions de Palamós i Roses, prioritàriament pels productes de golf i gastronomia de la destinació gironina, i van mostrar-se disposats a estudiar la possibilitat d’incloure l’oferta com a ruta alternativa als ports d’escala actuals del Mediterrani.

Així mateix, les exclusives companyies de luxe The World i Silversea han anunciat que faran escala a la Costa Brava la temporada 2014.