Roadshow Rússia

550 agents de viatges de l’operador turístic TUI de Rússia assisteixen a les presentacions.


MARç 2014

De l’11 al 18 de febrer el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Lloret Turisme van promocionar i comercialitzar conjuntament l’oferta turística de la Costa Brava mitjançant un cicle de cinc presentacions itinerants –roadshow– a quatre ciutats russes, adreçades a 550 agents de viatges de l’operador turístic TUI de Rússia.

La capital, Moscou, i les ciutats veïnes de Vladímir, Ivànovo i Iaroslav van ser les etapes del roadshow, que va tenir com a objectiu donar a conèixer de primera mà la destinació Costa Brava que el catàleg de l’operador TUI a Rússia ofereix als seus clients per a la temporada 2013. Actualment el catàleg Espanya de l’operador ofereix deu establiments hotelers de les poblacions de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar, i excursions facultatives per la demarcació.

Simultàniament al roadshow de TUI a Rússia, del 14 al 17 de febrer, a Moscou es va celebrar la fira especialitzada en submarinisme Golden Dolphin, a la qual el Patronat de Turisme hi va assistir per primera vegada a demanda del club de producte Natura i Turisme Actiu.

Segons l’Agència Catalana de Turisme i els principals operadors turístics russos que operen a les diverses destinacions catalanes –Natalie Tours, Terramar Travel, Tez Tour, Coral Travel i Pegas Touristik–, es preveu que l’any 2013 el turisme procedent dels mercats emissors de la Federació Russa –Rússia, Ucraïna i Bielorússia– creixi un 40% respecte a l’any anterior. Si la tendència es confirma, s’hauria d’assolir la xifra d’1,1 milions de turistes russos a Catalunya a la fi de l’exercici, i se superarien els 700.000 turistes del 2012.