Quaranta mil seguidors a Facebook

Set mil nous seguidors de la pàgina Costa Brava Pirineu de Girona de Facebook


MARç 2014

La campanya de publicitat que el Patronat de Turisme va impulsar durant vint-i-dos dies entre març i abril a Facebook per potenciar la presència de l’oferta turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials i captar nous seguidors al perfil de Facebook va aconseguir captar 7.000 nous seguidors i arribar a la xifra de 40.687 admiradors al final de la primavera.

El públic potencial al qual anava dirigit era català, major de 18 anys, amb interessos culturals, gastronòmics i de natura en la demarcació. Les paraules clau per captar els nous usuaris van ser, entre d’altres: Dalí, Kilian Jornet, Ferran Adrià, Costa Brava, Pirineu de Girona, sol i platja, senderisme, cicloturisme, vins Empordà i submarinisme.

La campanya, que es va visualitzar durant vint-i-dos dies, va aconseguir 8 milions d’impressions i 7.588 nous seguidors.

Properament s’endegarà una campanya de publicitat al perfil Visit Costa Brava al mercat internacional per captar seguidors procedents de països europeus.