Promoció turística al mercat francès

Fira de turisme i degustació de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Toulouse del 14 al 16 de maig.


MARç 2014

Els dies 14, 15 i 16 de maig va celebrar-se la Fira de Turisme i Gastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona adreçada al públic final a la ciutat francesa de Toulouse (rue Alsace Lorraine) en el marc de la campanya de promoció turística que la Generalitat de Catalunya duu a terme del 23 d’abril al 31 de maig a la regió francesa de Midi-Pyrénées.

Les entitats i empreses turístiques gironines que van participar en l’acció van ser: Lloret Turisme; les oficines de turisme de Blanes, Tossa de Mar, Figueres, L’Escala–Empúries, Roses i Girona; els consells comarcals de l’Alt Empordà, la Selva, el Ripollès, el Pla de l’Estany i el Gironès; Turisme Garrotxa, i l’Associació Turisme Rural Girona. Durant la fira també es va comptar amb la presència de diversos col•lectius gastronòmics, entre els quals: Cuina de Remença de la Vall d’en Bas, Cuina Volcànica, Cuina Jueva de Besalú, La Cuina del Vent, Club de Gastronomia del Gironès i Anxoves de l’Escala.

Durant tres jornades, els estands d’informació turística i gastronòmica gironina van oferir material informatiu i degustacions gastronòmiques al públic que s’hi va acostar. Dijous 14 de maig, a les 12.00 h, va tenir lloc la inauguració de la fira amb la presència de Dolors Batallé, directora del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i de diversos representants del sector catalans i francesos.

Anteriorment, el 28 d’abril, el Patronat havia participat al workshop sobre turisme actiu en el qual els empresaris gironins van poder vendre el seu producte als operadors turístics francesos.