Promoció turística al mercat català

Les fires de mostres són un aparador que permet a les entitats i empreses posar a l’abast del públic final novetats sobre productes. L’oferta turística gironina serà present a la Fira de Mostres de Girona.


MARç 2014

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre les destinacions turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona es promocionen a la Fira de Mostres de Girona des de l’estand del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Diputació de Girona. La presència de les marques gironines té per objectiu donar a conèixer al visitant l’oferta turística de la demarcació i informar dels actes de commemoració del Centenari de la Costa Brava que conclourà el 2010.

L’estand de 35 m2 de superfície, instal·lat al Palau de Fires de Girona, s’ha concebut com un espai obert al visitant amb dos mostradors des dels quals es distribueix documentació i informació de la Diputació de Girona i del conjunt de l’oferta turística de la demarcació de Girona. A nivell gràfic, una gran imatge paisatgística de la Costa Brava i el llistat dels 22 municipis gironins que conformen la Costa Brava actuaran de reclam per al visitant. També, des de l’estand, es projecta un audiovisual que recull imatges antigues i actuals de la Costa Brava i la seva evolució turística al llarg de 100 anys.

El Patronat de Turisme organitza durant la fira de mostres el sorteig de diversos obsequis de productes turístics de la demarcació com estades en hotels, àpats en restaurants, visites guiades, green fees, forfets d’esquí, tractaments en centres d’spa, entre d’altres. Les Web 2.0 (Facebook i Twitter) del Patronat s’utilitzaran de plataforma publicitària per anunciar els sorteigs i atraure el públic a participar. Durant el certamen es farà la recollida de les butlletes del concurs i posteriorment es lliuraran els premis als participants guanyadors.

Les empreses i establiments participants en aquesta promoció adreçada al públic assistent a la mostra són: Hotelbeds, Zodiac Lloret, Hotel Resguard dels Vents, Golf d’Aro, La Molina, BarcelóBloc, Hotel Carlemany, Guitart Monterrey, Hotel Golf Peralada, Museu del Cinema, Apartaments Escala Center, Pal Beach, Terramar, Museu de la Pesca, Dofi Jet Boats, les oficines de turisme de Besalú, Palamós, Calonge, Ripoll, Cadaqués, Pals, Sant Joan les Fonts, Hostalric i Lloret Turisme, entre d’altres.


Facebook: Costa Brava Pirineu de Girona

Twitter: Costa Brava Pirineu de Girona