Promoció del Pirineu de Girona

Campanya de comunicació a televisió, ràdio i premsa del Pirineu de Girona.


MARç 2014

Amb l’objectiu de promocionar i difondre als mercats català, estatal i internacional l’oferta turística de la destinació i les cinc estacions d’esquí gironines entre visitants i esquiadors per a la temporada 2013-2014, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, junt amb entitats i empreses del Pirineu de Girona, impulsa una campanya publicitària a televisió, ràdio i mitjans escrits, tant tradicionals com digitals.

Pel que fa a la campanya de televisió, des del 16 fins al 31 de gener TV3 ha emès l’anunci el Pirineu més mediterrani. I la cadena 105TV emetrà una promoció vinculada als programes radiofònics del Tour Fricandó Matiner que es duran a terme en directe a les estacions d’esquí de La Molina, Vall de Núria i Vallter. En relació amb la campanya del Fricandó, els diaris La Vanguardia i El Mundo Deportivo, a més del portal rac105, en faran difusió a través d’anuncis.


Quant a la promoció en ràdio, la cadena SER i RAC105 emetran falques i mencions al llarg dels mesos de gener, febrer i març que es complementaran amb insercions gràfiques en mitjans escrits com ara El Punt, Diari de Girona, ARA, Pànxing Pirineu, Cap Catalogne i That’s Life.

Pel que fa a la difusió a Internet i a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram), el Patronat de Turisme Costa Brava Girona publica regularment continguts sobre les estacions d’esquí, esdeveniments i activitats municipals amb fotografies, enllaços a perfils i pàgines web que aporten trànsit.

D’altra banda, el proper mes de febrer es desenvoluparan accions promocionals com ara el blogtrip #InPyrenees, el primer blogtrip Family Adventure Project d’àmbit internacional, un viatge de premsa adreçat a periodistes de revistes estatals especialitzades en neu i turisme actiu, com ara Aire Libre, Oxigeno, Nevasport.com i Desnivel, i un viatge de premsa a diverses estacions d’esquí gironines adreçat a periodistes russos.

http://www.youtube.com/watch?v=qEqhgsMdJ7c