Promoció de les estacions del TGV de Figueres i Girona a França

Vint comercials de les agències de viatge de la companyia de tren francesa SNCF vendran l’oferta turística de la Costa Brava el 2012.


MARç 2014

Vint venedors de les agències de viatge de la companyia francesa de trens SNCF van visitar la Costa Brava en un viatge informatiu per comercialitzar la destinació i les estacions TGV de Figueres i Girona entre els usuaris francesos a partir del 2012.

El Patronat de Turisme va organitzar a principis d’octubre un viatge de familiarització per a una vintena de venedors de les agències de viatge de SNCF de les ciutats de Marsella, Narbona, Montpeller, Perpinyà, Sète i Béziers amb la finalitat de potenciar la destinació Costa Brava al mercat francès. Els venedors francesos van conèixer personalment l’oferta turística de la destinació amb el propòsit de comercialitzar-la entre els usuaris de les estacions de tren franceses de SNCF i Elipsos a partir del 2012.

En aquesta ocasió, el Patronat de Turisme, juntament amb la companyia de tren hotel Elipsos i Renfe-SNCF, van incidir amb accions directes al mercat francès amb l’objectiu d’apropar el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a aquest mercat emissor tan proper i tan important per a les comarques gironines.