Promoció de golf

Un campionat de golf promou l’oferta turística de golf de la Costa Brava entre un miler de jugadors i aficionats de dotze camps britànics.

NOVEMBRE 2017

Per tal de promocionar l’oferta turística de golf de la destinació gironina en l’important mercat britànic, el Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava va organitzar la competició A Taste of Golf in Costa Brava Championship 2017. El campionat de golf va començar a l’agost i va finalitzar el 24 d’octubre amb la gran final, que va tenir lloc a l’Old Thorns Golf Club, a Hampshire. En el decurs de dos mesos es van celebrar, en dotze clubs de golf del Regne Unit, dotze tornejos en què van participar 1.024 jugadors. El campió i el subcampió de la final, que són jugadors no professionals, van guanyar una estada a la Costa Brava, de sis i tres dies, respectivament, que inclou els green fees, l’allotjament i el transport. Amb aquesta nova acció promocional es contribueix a promocionar el turisme de golf de la Costa Brava i a donar notorietat a la marca entre els aficionats i els jugadors britànics.