Promoció de càmpings

La Costa Brava i el Pirineu de Girona, destinació convidada a la fira Reise + Camping, a Alemanya.


FEBRER 2017

Del 15 al 19 de febrer, la Costa Brava i el Pirineu de Girona van ser la destinació convidada a la fira Reise + Camping d’Essen, el principal esdeveniment del sector adreçat al públic final, en què participen entorn de 1.000 expositors de 20 països i que atreu anualment prop de 90.000 visitants.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme, va posar un estand promocional de 200 m2 a disposició de l’Associació de Càmpings de Girona i d’onze establiments de càmping de la demarcació. Des d’aquest espai es va promocionar el conjunt de l’oferta turística de la destinació, la guia Campings Experience i, també, la cuina gironina, oferint als visitants degustacions i àpats elaborats a base de productes locals.

La fira Reise + Camping d’Essen va permetre així mateix donar a conèixer als assistents l’Any de la Bicicleta i la Sostenibilitat de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, les activitats de turisme actiu a la natura, els atractius culturals, les 135.000 places d’allotjament disponibles a la demarcació i els 75 càmpings associats —més del 80 % dels establiments de la regió—, entre d’altres.

Cal destacar que l’únic càmping de l’Estat espanyol premiat a la fira va ser Las Palmeras de Sant Pere Pescador, distingit amb el DCC Europa-Preis —guardó que atorga el Deutscher Camping-Club— per la seva trajectòria i excel·lent qualitat.

...
...
...
...
...