Guia Camins de ronda. Travessa de la Costa Brava

La publicació proposa recórrer els 250 km que hi ha des de Blanes a Argelers a través dels camins de ronda de la Costa Brava i del sender de gran recorregut GR 92.


MARç 2014

La ciutat de Barcelona va ser l’escenari escollit per fer la primera presentació del llibre Camins de ronda. La travessa de la Costa Brava que té l’objectiu de reivindicar la descoberta d'una de les marques turístiques més importants del món com a destinació òptima per practicar el senderisme tot gaudint d’alguns dels millors paisatges de la Mediterrània. El plantejament d’una travessa de 250 quilòmetres de recorregut seguint la línia de la costa no és més que l’excusa per mostrar un territori capaç d’oferir una extraordinària barreja de paratges i ecosistemes.

L’acte, que va tenir lloc a la sala de Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, va comptar amb l’assistència d’Enric Vilert, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Jordi Mercader, president d’Agbar; Jordi Puig, autor de les fotografies de la guia, i Jordi Sargatal, expert naturalista.

La publicació, promoguda pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Triangle Postals SA, amb la col·laboració de la Fundació Agbar i Sorea, està disponible en cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.