Projecció del Centenari i promoció de la Costa Brava a París

28 periodistes i 18 operadors turístics francesos varen assistir a les activitats programades amb motiu del Centenari de la Costa Brava a París, França.


MARç 2014

El dia 25 de març la Costa Brava va arribar a París amb un programa d’activitats que incloïa una presentació a periodistes francesos i un workshop amb operadors del país veí. L’objectiu va ser presentar la programació de les activitats que se celebraran aquest any amb motiu del Centenari de la Costa Brava i convidar els periodistes a visitar la destinació per conèixer els seus valors paisatgístics, culturals i festius.

La Costa Brava va apropar-se a França amb una de les seves principals «ambaixadores»: la gastronomia. Tres cuiners, amb una estrella Michelin cadascun d’ells, varen viatjar a París per preparar una degustació gastronòmica basada en nou plats de la Carta de la Costa Brava i mostrar d’aquesta manera la riquesa gastronòmica de la destinació. En el marc d’aquesta trobada amb mitjans de comunicació, que va reunir vint-i-vuit periodistes, es va presentar també el Tour Gastronòmic Costa Brava San Miguel, que portarà la bona gastronomia a dotze poblacions de la Costa Brava coincidint amb la celebració de festes i tradicions rellevants.

També va programar-se una presentació a operadors turístics de la destinació i una sessió de treball i intercanvi —workshop— entre divuit agents francesos i diversos representants d’empreses i associacions turístiques gironines que varen viatjar a París per promocionar la destinació i els seus productes.