Programa Turisme 360

Comença el curs de formació professional 2013-2014 amb tallers en línia


MARç 2014

El mes de novembre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va reprendre el programa de formació Turisme 360º amb diferents sessions que tenen lloc entre els mesos de novembre de 2013 i juny de 2014 amb l’objectiu de fomentar la formació contínua dels professionals del sector. El novembre es van programar dos tallers sobre optimització i millora de la presència i posicionament en línia de les empreses i entitats turístiques gironines que van reunir 78 professionals del turisme de la demarcació de Girona.

El mes de desembre, s’han programat dos nous tallers:

Dimecres, 4 de desembre: «La publicitat a Internet aplicada al sector turístic», a càrrec de Montse Peñarroya, CEO a Quadrant Alfa, investigació i formació en màrqueting digital.

Dimecres, 18 de desembre: «Introducció al turisme jueu. Les tendències d’aquest mercat», a la Cerdanya. Sessió dedicada al coneixement del mercat israelià. Hi haurà una part destinada als operador turístics en què un operador israelià explicarà les necessitats i gustos dels turistes israelians, i una segona part on s'explicaran les tendències turístiques d’aquest mercat.

Inscripció als tallers a www.costabrava.org/jornades. Les places són limitades (40 persones per taller) i la inscripció a cada taller té un cost de 55 euros (38 euros per taller per als membres de clubs de producte del Patronat de Turisme).

Els continguts de les ponències i aportacions dels experts que participen en els tallers es divulguen a través dels canals socials del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.