Programa de formació: Turisme 360º

Nous tallers de formació específics i pràctics per a professionals.


MARç 2014

Continuant amb el programa de formació del Patronat de Turisme, el mes d’abril tindran lloc cinc tallers específics del curs 2013 per tal de fomentar la formació contínua dels professionals del sector.

Dimarts, 9 d’abril.
«La geolocalització com a eina de desenvolupament turístic, xarxes socials i turisme» (I). Gersón Beltran, gerent de Geoturismo, empresa dedicada a la geografia, el turisme i la comunicació.

Lloc: Parc Científic i Tecnològic de Girona. Horari: de 9 a 13.30 h

Dimarts, 9 d’abril.
«La geolocalització i les xarxes socials com a eines de màrqueting a Internet» (II). Gersón Beltrán, gerent de Geoturismo, empresa dedicada a la geografia, el turisme i la comunicació.

Lloc: Parc Científic i Tecnològic de Girona. Horari: de 15 a 19.30 h

Dimarts, 16 d’abril.
«Taller pràctic de creació i comercialització de productes i serveis turístics». David Mora, gerent de la divisió de Turisme de CEGOS, i Diego López-Salazar, soci i director de Mirayvuela.

Lloc: Parc Científic i Tecnològic de Girona. Horari: de 9 a 14 h

Dimarts, 16 d’abril.
«Taller pràctic de comercialització de productes turístics». Diego López-Salazar, soci i director de Mirayvuela.

Lloc: Parc Científic i Tecnològic de Girona. Horari: de 15.15 a 19.30 h

Dimarts, 30 d’abril.
«Social commerce a Facebook». Tirso Maldonado, evangelist manager de Witcamp.

Lloc: Parc Científic i Tecnològic de Girona. Horari: de 9 a 14 h

Inscripció als tallers a www.costabrava.org/jornades/. Les places són limitades (40 persones per taller) i la inscripció a cada taller té un cost de 55 euros (38 euros cada taller per als membres de clubs de producte del Patronat de Turisme).

Els dos tallers amb què s’ha iniciat el programa de formació professional en turisme Turisme 360º per al curs 2012-2013 han comptat amb la participació de 42 professionals.