Primer motor de reserves hoteleres al portal

El portal de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona ha posat en funcionament el motor de reserves hoteleres en línia de la destinació amb més de 400 establiments gironins.


MARç 2014

El portal de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona incorpora el motor de reserves hoteleres en línia de la destinació i ofereix, en el seu inici de funcionament, quatre-cents tretze establiments de la demarcació de Girona i, a l’empresari hoteler gironí, un canal de comercialització més dels seus productes i serveis turístics www.costabrava.org    www.pirineugirona.org.

El Patronat de Turisme s'ha afiliat al motor de reserves de Booking.com, empresa europea líder en reserves hoteleres en línia per habitació i nit venudes, amb un doble objectiu: d’una banda oferir als visitants de la destinació un servei de reserves que facilita i millora les prestacions del portal, i, de l ’altra, posar a l’abast dels empresaris hotelers una nova via de comercialització i distribució del seus productes i serveis.

El portal de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va rebre durant el 2009 més de 1.220.000 visites, xifra que representa un 8,35% més que l’any anterior. Aquest fet posa de manifest la creixent funcionalitat del portal i l’adaptació del web a les noves tendències de contractació de vacances del mercat.

Les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona es diferencien d’altres destinacions competidores amb la incorporació d’aquesta eina al servei del públic final i del sector turístic. El Patronat de Turisme estima que el funcionament d’aquest motor de reserves pot generar en un any 1,1 milions d’euros de volum de negoci per al sector hoteler. A mitjà termini el Patronat de Turisme també implementarà al portal una central de reserves d’apartaments turístics i d’activitats que ampliarà els serveis adreçats al turista individual i farà possible la comercialització, a través del portal, del conjunt de l’oferta turística.

Veure exemples:
- Ciutat de Girona
- Costa Brava