Press trips i fam trips

S’organitzen sis viatges de premsa i familiarització i s’atenen deu professionals


MARç 2014

Durant els mesos de juliol i agost, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport d’entitats i empreses turístiques de la demarcació, va organitzar cinc viatges de premsa que tenien per objectiu donar a conèixer la destinació a vuit periodistes procedents de Madrid, Alemanya i Japó. A banda dels periodistes, dos agents de viatges de l’operador israelià Astha & Suranga van visitar la Costa Brava i el Pirineu de Girona en un viatge de familiarització.

Periodistes madrilenys de mitjans com ara Efetur.com, Condé Nast Traveller i Expansión, van visitar la Costa Brava. En el cas d’Efetur.com es va comptar amb la col·laboració de l’ambaixador de la Costa Brava, Miquel Suñer. Així mateix, dos periodistes alemanys de la DPA (Deutsche Presse-Agentur) i l’editorial Dumont van fer viatges individuals centrats en aspectes culturals i patrimonials de la destinació amb el suport del Patronat de Turisme. També, una productora de la cadena de televisió Japonesa TV NHK BS Premium & World Premium, Kumiko Masame, va sol·licitar suport per a la filmació dels museus del Triangle Dalinià.

A partir del mes de setembre el Patronat de Turisme incrementa l’activitat d’organització i desenvolupament de viatges de premsa i familiarització.