Presentació en societat del Centenari a Madrid

La Costa Brava serà present del 20 al 26 d’abril a Madrid en diferents esdeveniments organitzats per la Generalitat de Catalunya en el marc de la Setmana Catalana a Madrid.


MARç 2014

La presència gironina a Madrid arrenca el 20 d’abril amb la inauguració de l’exposició fotogràfica <<La Costa Brava abans de la Costa Brava>> i la presentació del llibre Retrobar la Costa Brava a les 19.30h al Centre Cultural Blanquerna. Intervenen en l’acte Enric Vilert, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i els autors del llibre, Màrius Carol i Josep Playà.

La nit del 21 d’abril, el Centenari de la Costa Brava es presenta a l’Hotel Ritz amb un marcat accent gastronòmic en servir-se un sopar basat en plats de la Carta del Centenari adreçat a un centenar de personalitats del món artístic, econòmic, polític i social de Madrid. En l’acte social la gastronomia gironina es proclamarà «ambaixadora» de la Costa Brava i els seus cuiners més internacionals, com els «ambaixadors» del Centenari.

Aquests cuiners han sabut transmetre l’essència de la Costa Brava a les seves creacions: han agafat el testimoni de la cuina tradicional i l’han reinterpretat segons la seva personalitat.

Els dies 24, 25 i 26 d’abril, a la cèntrica plaça madrilenya de Jacinto Benavente, tindrà lloc la Fira de Turisme i Gastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona adreçada a públic final. Durant tres jornades, els estands d’informació turística i gastronòmica gironina que participin a la mostra oferiran material informatiu i degustacions gastronòmiques al públic que s’hi atansi. Divendres 24 d’abril a les 12.00h té lloc la inauguració de la fira a la qual assisteixen Enric Vilert, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i diverses autoritats de la ciutat de Madrid. L’horari de la mostra de turisme és d’11.00h a 23.00h.