Premis Territorio & Marketing

El Patronat de Turisme guanya un premi per la seva estratègia promocional i de difusió a les xarxes socials.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona és finalista i guanyador dels premis Territorio & Marketing, en la categoria de màrqueting online, que organitzen les empreses Edecom i Más Cuota, empreses de comunicació i màrqueting estratègic, amb el suport de diversos patrocinadors estatals.

La cerimònia pública de lliurament de premis va tenir lloc el 18 d’octubre al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, davant de representants del món de la política, la cultura i el turisme de comunitats autònomes, ajuntaments, entitats associades a algun territori de l’Estat espanyol.

El jurat dels premis Territorio & Marketing ha reconegut la tasca duta a terme en el decurs del darrer any pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona en matèria de promoció i difusió online a través de l’organització del congrés mundial de blocaires TBEX EU Costa Brava, blogtrips i campanyes promocionals a les xarxes socials. El Patronat ha superat destinacions turístiques estatals com Gijón i Elx que també havien arribat a la final d’aquest certamen. 

Els premis Territorio & Marketing reconeixen i recompensen les millors estratègies de màrqueting territorial que s’implementen amb l’objectiu de generar valor per al ciutadà i el visitant.

Altres categories premiades van ser campanyes de comunicació; esdeveniments, congressos i negocis; desenvolupament urbà; marca territori; serveis; sostenibilitat i tecnologia, entre d’altres.