Premi al vídeo promocional

Segon millor vídeo promocional del 2013 al Festival Finisterra Arrábida Film Art & Tourism de Portugal


MARç 2014


El vídeo promocional de la destinació Live Love Costa Brava i Pirineu de Girona, produït pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, és el segon millor del Festival Finisterra Arrábida Film Art & Tourism de Portugal competint amb cinquanta-dos treballs i vídeos promocionals de destinacions com ara Turquia, Itàlia, Dubai, el Marroc, la Xina, Cuba i el Brasil.

El vídeo promocional, de 2 minuts 57 segons, produït a principis de 2013 amb l’objectiu de promocionar i difondre els atractius naturals, paisatgístics i turístics de la demarcació de Girona, va rebre aquest reconeixent de mans del prestigiós jurat del festival.

El vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Calm, va ser l’encarregat de recollir el premi per aquest segon millor vídeo promocional turístic 2013, en la categoria «Film de viatges», en una cerimònia que va tenir lloc el diumenge 12 de maig, a la ciutat portuguesa de Sesimbra.

El festival té com a objectiu reconèixer els treballs audiovisuals que promouen la implantació de bones pràctiques al sector turístic d’acord amb les premisses de responsabilitat social i desenvolupament turístic.