Periodistes francesos visiten la Costa Brava

Els dies 3, 4, 5 i 6 de juny, set periodistes de mitjans de comunicació francesos van descobrir, en un viatge de premsa i prospecció, les particularitats del litoral gironí.


MARç 2014

Amb el Centenari de la Costa Brava com a motivació, set periodistes francesos van ser convidats a conèixer l’oferta turística de la destinació i les accions organitzades per commemorar els cent anys de la denominació Costa Brava. Aquest viatge de premsa va sorgir arran de la presentació el passat mes de març del Centenari de la Costa Brava al Banke Hôtel de París on 27 periodistes van assistir al dinar organitzat pel Patronat de Turisme.

Durant quatre jornades, els periodistes dels mitjans Easyvoyage, Vacances et Montagne, Vocable, cultur.fr, First Class Magazine, Pleine vie i Men’s Up van poder conèixer personalment l’oferta d’allotjaments, restauració i productes com cultura, salut i bellesa, golf, vies verdes, senderisme, turisme nàutic i activitats relacionades amb la Costa Brava. També se’ls va presentar el conjunt d’accions que l’Oficina del Centenari està duent a terme aquest estiu per tancar els actes del Centenari de la Costa Brava. Així, els periodistes van visitar el Casino de Lloret de Mar, espai on tindrà lloc l’acte de cloenda del Centenari; van realitzar diversos trams dels camins de ronda utilitzant la guia que el Patronat de Turisme acaba d’editar amb Triangle Postals amb motiu de la commemoració, i van degustar el Menú del Centenari en establiments que s’han adherit a la campanya endegada la primavera de 2009.

L’objectiu que perseguia aquest viatge és presentar la destinació i fer-ne difusió mitjançant la publicació de diversos articles i reportatges en mitjans francesos, un dels principals mercats emissors. Aquesta acció promocional, que es contempla en el Pla d’Accions del Centenari de la Costa Brava per a l’exercici 2010, persegueix impulsar i posicionar la destinació Costa Brava en els principals mercats emissors de turisme de la nostra destinació.