Nou web de golf

L’oferta de golf de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es difon i comercialitza a través del nou portal de producte de la destinació.


MARç 2014

El club de màrqueting de producte Golf Costa Brava Pirineu de Girona, impulsat pel Patronat de Turisme fa cinc anys, crea i activa el web específic que aglutina l’oferta turística de la demarcació de Girona especialitzada en aquest producte.

Abans de la creació d’aquest web, el club no disposava de pàgina pròpia per bé que el portal oficial de la destinació contenia informació genèrica del producte. Amb la posada en funcionament d’aquest portal s’han actualitzat les dades de les empreses membres del club de màrqueting de producte amb la voluntat que el web sigui el reflex dels objectius que persegueix el club.

El nou web conté un ampli banc d’imatges, un mapa Google de situació i cinc grans apartats informatius:
 

  • Golf, amb informació dels camps de golf de la demarcació, pitch & putt i empreses de transports.
  • Allotjaments, amb informació de tots els establiments hotelers membres del club i amb la integració de les centrals de reserves d’allotjament Booking i Escapade.
  • Ofertes i paquets turístics.
  • Costa Brava i Pirineu de Girona, la destinació.
  • Notícies, que inclou novetats i articles de premsa.

El portal ha integrat també una central de reserves de drets de joc (green fees) i les xarxes socials Facebook i Twitter.

Amb aquests canvis es vol crear una eina útil per a aquelles persones interessades en el producte, però també per a totes aquelles que vulguin descobrir la Costa Brava i el Pirineu de Girona. La nova pàgina web ja està operativa en català i s’oferirà en breu en dos idiomes més: castellà i anglès. www.golf.costabrava.org