Nessun Dorma: la volta al món solidària a vela

El Centenari de la Costa Brava i l’accessibilitat de la destinació es promocionen arreu del món amb la travessa del vaixell Nessun Dorma.


MARç 2014

Aquest mes de gener, el navegant Marco Enric Bou iniciarà un viatge de dos anys per circumnavegar el món amb el Nessun Dorma, un ambiciós veler construït íntegrament a la Costa Brava, a les drassanes Pita de Pau. La iniciativa té la particularitat que el Nessun Dorma ha estat dissenyat expressament per persones amb mobilitat reduïda de tal manera que es converteix en un exemple de trencament de barreres per a persones discapacitades i fa possible l’accessibilitat també a la navegació. Concretament a Nova Zelanda, Marco Enric Bou té previst organitzar un programa d’activitats destinat a conscienciar la gent.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona apadrina aquesta iniciativa, amb motiu de la commemoració del Centenari de la Costa Brava, col·locant en el gennaker la vela de proa i el logo del Centenari en grans dimensions. I ho fa amb la intenció de projectar la Costa Brava a tot el món.

Amb aquesta acció, la Costa Brava arribarà a Nova Zelanda, Austràlia, Àfrica i Amèrica del Sud. Així mateix, l’aposta per un turisme més accessible que el Patronat té entre els seus objectius per als propers anys es farà tangible amb aquesta iniciativa.