National Geographic Traveler

La revista nord-americana National Geographic Traveler torna a incloure Girona i la Costa Brava en una nova llista de destinacions turístiques per visitar: «Best Springs Trips 2012»


MARç 2014

Per segona vegada en cinc mesos, la versió digital de la revista de viatges nord-americana National Geographic Traveler inclou diversos atractius turístics de la Costa Brava i el festival «Girona, temps de flors» en una nova llista de destinacions turístiques, a escala mundial, per viatjar-hi a la primavera de 2012.

El festival «Girona, temps de flors», el Parc Natural del Cap de Creus, el Teatre Museu Dalí de Figueres i el restaurant El Celler de Can Roca són els atractius turístics que han destacat els editors. En aquesta ocasió, la destinació gironina es presenta amb una fotografia de les escales de la catedral de Santa Maria de Girona engalanades de flors, i amb un text breu descriptiu. Altres destinacions incloses a la llista són Washington, Gal·les, Àustria, Turquia, Xile i Noruega, entre d’altres.

La inclusió a la llista és resultat de la valoració positiva dels editors de la versió digital de la revista nord-americana National Geographic Traveler, entre els quals hi ha la periodista Marilyn Terrell, cap de recerca de la revista. Terrell va visitar la Costa Brava convidada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona durant l’acció promocional del blogtrip internacional Costa Brava, #InCostabrava, organitzada la primavera passada, coincidint amb el festival «Girona, temps de flors».

Visita la versió digital de la llista.