Motocicletes Harley i Custom reten homenatge a la Costa Brava

Centenars d’aficionats i apassionats de les motocicletes van realitzar una passejada entre Lloret de Mar i Platja d’Aro per commemorar els 100 anys de la Costa Brava.


MARç 2014

Lloret de Mar va acollir els dies 5, 6 i 7 de juny una concentració de més de 2.000 motoristes procedents d’Europa amb motiu de la celebració del primer Harley Butts, esdeveniment motard que reuneix motocicletes Harley i Custom, que es convocava al sud d’Europa.

Harley Butts neix com a iniciativa de l’àrea de promoció turística de l’Ajuntament de Lloret de Mar amb la finalitat de potenciar la temporada d’estiu amb un esdeveniment internacional de caràcter anual vinculat al món del motor. La iniciativa rep el suport d’institucions i entitats públiques i del sector turístic lloretenc.

El dissabte 6 de juny, els organitzadors de l’esdeveniment van programar una ruta en motocicleta entre les poblacions de Lloret de Mar i Platja d’Aro per tal de commemorar el centenari de la Costa Brava i mostrar als participants la bellesa natural del paisatge costaner gironí.

A banda de l’exhibició de motocicletes durant tot el cap de setmana, els visitants van poder gaudir gratuïtament d’espectaculars activitats com un bike show, una espectacular fira amb tota classe d’articles vinculats a Harley Davidson i a la seva personalització, servei tècnic, voltes de prova, concerts de música, festes privades, una desfilada el dissabte al vespre, una ruta per la Costa Brava, kids club per als més petits i l’assistència dels millors especialistes del món en la transformació de motos Custom.

En la primera celebració del Harley Butts, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va lliurar el trofeu People’s Choice del Centenari Costa Brava a Antonio Blanco, representant de l’empresa Jesse James.