La Costa Brava i el Pirineu de Girona amb forta presència al SITC

El Patronat participa al SITC amb un estand de 280 m2 de superfície junt amb 20 entitats i empreses gironines. Amb motiu del Centenari també compta amb un espai de 55 m2 dedicat exclusivament a la Costa Brava.


MARç 2014

Aquest saló, de 43.000 m2, té espai per als més de 1.500 expositors, procedents de 75 països diferents directament vinculats al sector -agències de viatges, empreses d’allotjament turístic- i d’altres, indirectament –empreses de transport. El Patronat de Turisme hi participa amb un estand obert i modular –una estructura utilitzada en les mostres de Navartur, a Pamplona, i Sevatur, a Sant Sebastià- que destaca per les imatges dels atractius i productes de la demarcació.

Aquest espai es troba ubicat al pavelló número 2 del recinte firal (F-605), i ocupa una superfície de 280m2 on hi tenen cabuda 20 entitats i empreses gironines amb mostradors per exposar els seus productes, ofertes i serveis. Els participants gironins al SITC són: Oficina de Turisme de Blanes, Lloret Turisme, Oficina de Turisme de Tossa de Mar, Oficina de Turisme de Girona, Oficina de Turisme de L’Escala- Empúries, Oficina de Turisme de Banyoles, Oficina de Turisme de Castelló d’Empúries- Empuriabrava, Consell Comarcal del Baix Empordà, Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Consell Comarcal del Gironès. Girona, terra de passeig, Consell Comarcal de la Selva. La Selva, la comarca de l’aigua, Turisme Garrotxa, Consell Comarcal del Ripollès, Vall de Núria, Consell Comarcal de la Cerdanya, La Molina, Costa Brava Verd Hotels, Càmping Interpals, Càmping Vall d’Aro, Club de Golf Costa Brava Pirineu de Girona, Club de Turisme Nàutic de la Costa Brava, Club de Salut i Bellesa de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Des de l’espai Costa Brava Pirineu de Girona s’ofereix material informatiu i promocional sobre l’oferta turística de la zona, així com de productes com cultura, salut i bellesa, golf, vies verdes, senderisme, turisme nàutic, gastronomia, esquí, etc., i documentació específica adreçada a professionals del sector turístic que desitgin obtenir informació més concreta sobre serveis i empreses de les comarques gironines amb qui establir contacte i comercialitzar productes.

Per tal d’apropar els productes alimentaris i l’artesania de la demarcació als visitants de la fira, es porta a terme al saló un seguit d’activitats adreçades a captar l’interès del públic final que assisteixi al certamen, com tastets de productes autòctons de les comarques de Girona i una exposició de productes artesans gironins. Les degustacions aniran a càrrec de diverses institucions i entitats com Cuina Volcànica o La Selva, la comarca de l’aigua, i els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà. L’edició 2008 del SITC va ser visitada per 204.000 persones.

En l’espai destinat a presentacions de l’estand del Patronat de Turisme Costa Brava Girona estan programats els actes següents:

Dia                 Hora Presentació
Dijous 16 11.00h Centenari de la Costa Brava i videoclip promocional
Dijous 16 11.30h Balanç temporada esquí 2008-2009 a les estacions gironines i competicions esportives
Dijous 16 12.00h Nova guia: Tot Garrotxa
Dijous 16 12.15h Cuina de Remença de la Vall d’en Bas
Dijous 16 17.00h Catàleg actiu de productes del Gironès
Divendres 17 12.00h La ruta medieval de Sant Joan les Fonts
Divendres 17 12.30h Nous trams de les vies verdes de Girona
Dissabte 18 17.00h Obert per obres del Consell Comarcal del Baix Empordà