La Costa Brava acull l’Open d’Espanya 2009 del 30 d’abril al 3 de maig

La Costa Brava és escenari d’una prova del torneig del Circuit Europeu de Golf. Acollirà l’Open d’Espanya masculí 2009 a la PGA Golf de Catalunya durant quatre jornades.


MARç 2014

La Costa Brava acull l’Open d’Espanya masculí 2009, torneig del Circuit Europeu Professional, que enguany celebra la seva 84a edició a la PGA Golf de Catalunya de Caldes de Malavella entre el 30 d’abril i el 3 de maig de 2009. La competició compta amb més de 150 jugadors professionals de golf del circuit europeu internacional.

Durant la celebració de l’Open d’Espanya de Golf 2009, organismes institucionals -entre els quals hi ha el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Turisme de Catalunya- patrocinadors, camps de golf i empreses comercialitzadores de material de golf, seran presents a la zona lúdica i comercial del club per tal de donar a conèixer als jugadors professionals, al públic assistent i a la premsa la seva activitat comercial i promocional.

Els dotze camps i clubs de golf de les comarques gironines, juntament amb els deu pitch & putt de la demarcació, conceben el campionat com una bona oportunitat per promocionar el golf com a producte de la destinació Costa Brava Pirineu de Girona.

En el marc de Fitur 2009, el 29 de gener es va signar l’acord de patrocini de l’Open d’Espanya 2009 entre els organismes de promoció Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Turisme de Catalunya, i la Real Federación Española de Golf.