Jornada del Club de Salut i Bellesa

S’organitza el primer curs «Spa manager: com optimitzar el rendiment del nostre establiment» al qual assisteixen vint professionals especialitzats del sector turístic.


MARç 2014

Com a resultat del creixement del nombre d’establiments amb spa a les comarques gironines, i el grau d’interès d’aquest sector tan específic per rebre formació sobre la temàtica actual en relació amb la direcció de centres spa, el Patronat de Turisme, a través del Club de Màrqueting de Salut i Bellesa, va organitzar la primera jornada de formació específica «Spa manager: com optimitzar el rendiment del nostre establiment» al qual van assistir vint professionals del sector turístic.

La jornada de formació de spa manager, celebrada el 16 de maig al Balneari Vichy Catalán, tenia per objectiu donar a conèixer com gestionar l’spa d’un hotel com a unitat de negoci, i es va preparar un programa que comptava amb tres professionals del sector, amb una llarga trajectòria en centres spa d’alt nivell, i reconeixement a escala estatal.

Els assistents a la jornada van participar activament en la sessió mitjançant l’exposició de casos pràctics que els permetien resoldre i desenvolupar nocions adquirides.