Jornada de formació sobre wellness

Una vintena de professionals del sector turístic gironí va participar a la sessió tècnica «Rendibilitat d’un spa i l’art de recomanar».


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar el passat 12 d’abril una jornada professional dedicada a la «Rendibilitat d’un spa i l’art de recomanar» a l’Hotel Carlemany de Girona adreçada a professionals i tècnics del sector turístic.

Una vintena de professionals del sector, en la seva majoria membres del Club de màrqueting de producte de Salut i Bellesa del Patronat, va assistir a la jornada que tenia per objectiu reconèixer el spa d’un hotel com a unitat de negoci més, i aprendre a recomanar als clients més serveis i productes dels establiments.

La sessió de formació va girar entorn de dues qüestions diferenciades, una més tècnica i l’altra, més comercial. La primera part de la jornada va dedicar-se a la «Rendibilitat d’un spa» i entre els temes cabdals que s’hi van tractar hi havia la definició de spa com a unitat de negoci de l’hotel, la vinculació dels serveis de spa amb la resta de serveis d’un establiment hoteler, la promoció, la publicitat i la comercialització a través dels canals de distribució del mercat i, també, la valoració del servei.

La segona part de la conferència va centrar-se en «l’art de recomanar un spa» i en les tècniques de venda de productes i serveis a clients d’un hotel amb spa. Helena Subietas, directora comercial d’àmbit nacional de l’empresa Natura Bissé Barcelona, va dirigir la sessió.

Els assistents a la jornada van participar activament en la sessió per mitjà de l’exposició de casos pràctics i hipotètics que els permetien resoldre diferents problemàtiques i desenvolupar nocions adquirides.

La realització de cursos formatius forma part de la voluntat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona per fomentar la formació contínua dels professionals del sector i incrementar la competitivitat de la indústria turística gironina a fi d’equipar-la amb les eines necessàries per continuar sent una destinació líder en el context turístic internacional.