InstaOlot

El dissabte 2 de març va tenir lloc a Olot la trobada i el concurs d’instagramers «Instagram your city - InstaOlot», amb motiu de la campanya Olotx2.


MARç 2014

La segona trobada i concurs d’instagramers –usuaris de l’aplicació fotogràfica gratuïta Instagram per a dispositius mòbils Android i Iphone– que va organitzar el Patronat de Turisme, amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, l’Associació Turisme Garrotxa, l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Placers del Mercat d’Olot i Turisme Rural de la Garrotxa, va reunir 50 instagramers en el decurs del matí i migdia de dissabte. Els participants en l’activitat van recórrer, acompanyats de diversos guies, espais de la ciutat com el Parc Nou, l’Eixample Malagrida, el Fluvià, l’Hospici, Sant Esteve, les cases modernistes i van visitar la botiga al carrer. L’activitat va acabar al volcà Montsacopa.

Amb les etiquetes #InstaOlot #InPyrenees i #Olotx2, es podia participar i seguir l’activitat a les xarxes socials Costa Brava i Pirineu de Girona i Instagramers Girona.

Els guanyadors dels premis de les diferents categories es publicaran dilluns 4 de març a través del canal d'Instagram @costabravapirineu amb l'etiqueta #InstaGirona #InPyrenees. Els guanyadors gaudiran d’estades i àpats a la mateixa ciutat.

L’activitat «Instagram your city» és una nova fórmula de promoció i difusió dels atractius turístics de les poblacions turístiques de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials impulsada pel Patronat de Turisme. S’hi poden adherir els municipis turístics que ho sol·liciten com han fet l’Escala, Lloret de Mar, Begur, etc.