Instagram your city

Trobada d’instagramers en municipis turístics gironins amb motiu d’un esdeveniment destacat


MARç 2014

El Patronat de Turisme posa en marxa una nova acció de difusió i comunicació dels atractius turístics de les poblacions turístiques de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials sota el nom «Instagram your city».

Instagram és una aplicació fotogràfica gratuïta per a dispositius mòbils —Android i Iphone— que permet difondre imatges que poden modificar-se amb diversos filtres i compartir-les en altres xarxes socials com Twitter i Facebook.

Seguint l’estratègia del Patronat de Turisme de promoció de la destinació a través de les xarxes socials, el projecte «Instagram your city» és un concurs fotogràfic que s’adreça als municipis turístics gironins que vulguin donar a conèixer i difondre els seus atractius utilitzant aquesta aplicació i les possibilitats de dinamització de les comunitats a les xarxes socials.

«Instagram your city» consisteix a organitzar periòdicament, i a petició de municipis turístics, una trobada d’instagramers que visitaran i fotografiaran el poble o ciutat durant un matí de dissabte o diumenge. Els participants de l’acció podran gaudir d’una jornada de descoberta de la població i d’un seguit d’activitats per fer amb la família o els amics.

Les trobades es difonen a través dels perfils Costa Brava i Pirineu de Girona i Instagramers Girona i poden inscriure-s’hi tots aquells usuaris d’Instagram que desitgin participar en les convocatòries.

La primera trobada d’instagramers en un municipi turístic és el 26 de gener a la ciutat de Girona, #InstaGirona i #InCostaBrava, amb motiu de l’esdeveniment #Girona10.