#inPyrenees

Deu blocaires de primer nivell mundial participen en el primer blogtrip internacional Pirineu de Girona.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, les entitats i els empresaris turístics de les comarques d’interior organitzen el primer blogtrip internacional Pirineu de Girona del 26 de setembre al 3 d’octubre. L’acció promocional de màrqueting i comunicació s’adreça a deu blocaires internacionals de primer nivell amb la clara voluntat de donar a conèixer els productes i serveis turístics de la destinació Pirineu de Girona a milions de turistes, visitants i viatgers a través de les xarxes socials.

Participen en aquest viatge prescriptors i opinadors turístics de referència a Internet, com el britànic Iain Mallory, blocaire especialitzat en viatges de senderisme i fotografia i gestor del portal www.malloryontravel.com. També es compta amb la presència de les nord-americanes Julie Collazo, editora en cap de www.matadornetwork.com, comunitat de viatges dedicada a la creació i difusió de continguts en línia de forma interactiva, i Kathryn Marie Halverson, editora de la revista de viatges National Geographic, amb presència a les xarxes socials. Es destaca també la participació de l’asiàtica Nelly Huang, blocaire de viatges del portal www.wildjunket.com i col·laboradora de Lonely Planet.

Durant set dies, els prescriptors descobreixen i viuen la natura, la cultura i la gastronomia del Pirineu de Girona gràcies a un intens programa d’activitats que els porta a visitar la Cerdanya en avioneta, l’estació d’esquí i de muntanya Vall de Núria a cavall, i la zona volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà a peu, entre d’altres atractius turístics. A banda de les excursions, els viatgers tasten diferents plats tradicionals elaborats pels restaurants dels col·lectius de la Cuina Pirinenca de la Cerdanya i la Cuina Volcànica, i es troben amb tècnics i professionals del turisme en la jornada tècnica «Social Media Meeting». En el decurs del viatge, els participants tenen l’oportunitat de conèixer aspectes de la cultura i tradició catalanes amb la seva participació en una ballada de sardanes, una sortida a buscar bolets acompanyats d’un reconegut cuiner de la zona, entre d’altres propostes i activitats. Els blocaires publiquen i publicaran articles, comentaris, fotografies i vídeos en els seus respectius canals d’Internet.

El blogtrip internacional Pirineu de Girona pot seguir-se des dels perfils @visitcostabrava, en anglès, @pirineudegirona, en català i castellà, a més del hashtag #inPyrenees.