Incorporació de la central de reserves de restaurants

El portal de la Costa Brava i el Pirineu de Girona posarà en funcionament la central de reserves en línia de restaurants.
 


MARç 2014

El portal de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona oferirà el mes de setembre la tercera central de reserves en línia de la destinació que se suma al motor de reserves hoteleres i al d’apartaments turístics, incorporats pel Patronat els mesos de febrer i abril, respectivament.

Restalo és la central de reserves de restaurants que el Patronat ha decidit incorporar al portal amb l’objectiu de posar a l’abast de l’usuari un nou servei. Aquesta central, en el seu inici de funcionament, ofereix 6.300 restaurants a Espanya i en ciutats europees i també representa per a l’empresari gironí un canal de comercialització més dels seus productes i serveis turístics. Restalo ofereix un sistema de gestió de reserves que permet als restaurants gestionar totes les seves reserves, la disponibilitat de taules, horaris, ofertes, clients, etc.

El Patronat de Turisme també implementarà al portal una central de reserves per a altres tipologies d’allotjaments i també un motor de reserves d’activitats amb què ampliarà els serveis dirigits al turista individual. D’aquesta manera afavorirà la comercialització a través del portal del conjunt de l’oferta turística.