IGTM 2012

Cent quaranta-cinc periodistes i operadors turístics del sector del golf assisteixen a la presentació «Costa Brava i Pirineu de Girona»


MARç 2014

Del 12 al 15 de novembre, el Patronat de Turisme, amb el seu Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona, va participar a la fira professional de golf més important del món, International Golf Travel Market (IGTM), que organitza anualment l’IAGTO, International Association of Golf Tour Operators, i que enguany s’ha celebrat a l’Algarve, Portugal.

En aquesta cita anual, en la qual sempre participa el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona, es va presentar als professionals del sector d’arreu del món el conjunt de l’oferta de golf de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona en reunions personalitzades en el marc d’un workshop.

Van ser-hi presents també les següents empreses de la demarcació: Hotel Peralada Wine Spa & Golf, Silken Park Hotel San Jorge, PGA Catalunya Resort, Empordà Golf Resort, Club de Golf d’Aro-Mas Nou, Golf Girona, La Costa Golf & Beach Resort i el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona, del Patronat.

Prèviament a l’inici de la fira, el diumenge 11 de novembre, al resort Quinta do Lago, el Patronat de Turisme va organitzar una presentació amb el sopar «Costa Brava i Pirineu de Girona» ofert per l’Espai del Peix de Palamós, adreçat a vuitanta-cinc operadors turístics i deu periodistes internacionals del sector del golf. Van assistir-hi autoritats gironines, entre les quals hi havia el vicepresident de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme, Joan Giraut, i el director executiu d’IAGTO, Peter Walton, així com empresaris turístics gironins. Posteriorment, el 14 de novembre es va dur a terme una presentació exclusiva per a una cinquantena de periodistes especialitzats d’arreu del món.

Durant els quatre dies de fira, els membres del Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona desplaçats a l’Algarve van dur a terme reunions amb els operadors turístics europeus Krone Golf Tours, Your Golf Travel, Atlantic Golf Holidays, Sophisticated Golfer, entre d’altres, per donar-los a conèixer la destinació i generar oportunitats de negoci.