IGTM 2011

El Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona participa a la fira IGTM i estableix relacions amb operadors turístics alemanys, escandinaus i britànics


MARç 2014

Del 15 al 17 de novembre, el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona va participar a la fira de golf més important del món, la International Golf Travel Market (IGTM) que enguany es va celebrar a Belek, Antalya, Turquia. En aquest esdeveniment el Club de Màrqueting va presentar als professionals del sector el conjunt de l’oferta de golf de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona des de l’estand de Catalunya.

Van ser presents en aquesta fira professional les empreses de la demarcació següents: Hotel Peralada Wine Spa & Golf, Silken Park Hotel San Jorge, PGA Catalunya Resort, Torremirona Golf & Spa Resort, Empordà Golf Resort i La Costa Golf & Beach Resort i el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona, del Patronat.

Els representants del Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona desplaçats a Turquia es van reunir amb operadors turístics europeus, alemanys, escandinaus i britànics, principalment, per donar-los a conèixer la destinació i generar oportunitats de negoci. També es van programar viatges de premsa especialitzats en golf a la destinació per al 2012 per a periodistes de publicacions escandinaves.