GP Catalunya Costa Brava 2013

Antoine Albeau guanya el Campionat del Món de Windsurf - GP Catalunya Costa Brava 2013


MARç 2014

De l’11 al 16 de juny, en aigües del golf de Roses, va tenir lloc la quinzena edició del Campionat del Món de Windsurf - Gran Premi Catalunya Costa Brava 2013, en modalitat eslàlom, amb la participació d’un total de 64 surfistes de més de 30 països. El Campionat del Món de Windsurf - Gran Premi Catalunya Costa Brava posa en relleu els esports nàutics que contribueixen a dinamitzar econòmicament i turísticament la costa gironina, i també contribueix a projectar internacionalment la Costa Brava com una de les millors destinacions d’Europa per a aquesta pràctica.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Giraut; el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; l'alcalde de Sant Pere Pescador, Jordi Martí; el gerent del càmping La Ballena Alegre, Àlex Trias; el directiu de Volkswagen, Hernán Vázquez; l’organitzador del Campionat del Món de Windsurf, Panxo Pi-Suñer, i alcaldes i regidors de la resta de municipis del golf de Roses van ser presents a la roda de premsa inaugural.

El guanyador de la prova del Gran Premi de Catalunya Costa Brava va ser el windsurfista francès Antoine Albeau. Coincidint amb la PWA World Tour, com cada any, i en el mateix marc, es va celebrar la gran festa del surf de vela espanyol, la Surf Alegre, que va viure una nova edició amb la fira de material i la concentració de furgonetes Volkswagen.