Golf Costa Brava

Cinc camps de tres clubs de golf de la Costa Brava entre els cinquanta millors d’Europa.


MARç 2014

Els clubs de golf PGA Catalunya Resort, Golf Platja de Pals i Empordà Golf de la Costa Brava han aconseguit que els seus cinc camps de 18 forats es trobin entre els 50 millors d’Europa, segons el rànquing professional britànic Top100golfcourses.co.uk.

A més, un d’aquests cinc, el camp Stadium de la PGA Catalunya Resort, on aquest mes de maig tindrà lloc l’Open d’Espanya, es manté com a número u per tercer any consecutiu.

En la quarta edició del rànquing Top100golfcourses.co.uk, en la categoria «Península Ibèrica», el camp Stadium de la PGA Catalunya Resort es manté com el número 1 per tercer any consecutiu, i el camp Tour de la PGA Catalunya Resort es col·loca en el número 25.


Aquests reconeixements arriben simultàniament a l’anunci fet per la Real Federación Española de Golf de celebració de l’Open d’Espanya de Golf 2014, del 15 al 18 de maig, al club PGA Catalunya Resort, de Caldes de Malavella.

A més, el camp de Golf Platja de Pals es col·loca en la posició número 26, i el segueixen els dos camps de golf de l’Empordà Golf, de Torroella de Montgrí: Forest i Links obtenen les posicions número 33 i número 42, respectivament.

Cal esmentar el reconeixement que el Club de Golf d’Aro Mas Nou ha rebut del portal britànic en la categoria «Gem», o Joia, que distingeix camps amb atractius diversos. En aquest cas, un camp situat a les Gavarres i amb panoràmiques sobre la Costa Brava.