Girona Convention Bureau

173 entrevistes amb agències especialitzades en el marc de la trobada MICE Place Méditerranée, a Marsella.


MARç 2014

Els dies 14 i 15 de febrer, el Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar a la trobada professional MICE Place Méditerranée, a Marsella, organitzada per l’empresa francesa Meet and Com, especialitzada en el segment del turisme de negocis a França, amb l’objectiu de presentar i comercialitzar l’oferta de productes i serveis de negocis, congressos i convencions de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

MICE Place és un programa de trobades professionals que s’organitzen a les ciutats franceses de Marsella, Lió, Bordeus i París, per incentivar l’organització de reunions, congressos i incentius principalment a França. La destinació Costa Brava i Pirineu de Girona va ser l’única àrea que es promocionava de fora de l’Estat francès.

Set empreses membres del Girona Convention Bureau –Palau de Congressos de Girona, Hotel Meliá Golf Vichy Catalán, Sallés Hotels, Lloret Convention Bureau, Evenia Hotels, Hotel Santa Marta i Gran Casino Palau de Congressos Costa Brava de Lloret de Mar– també van participar a l’esdeveniment professional fent 150 entrevistes en què van promocionar equipaments, productes i serveis específics orientats al turisme de negocis. 

Durant els dos dies de celebració de l’esdeveniment, el Girona Convention Bureau va dur a terme 23 entrevistes amb directors d’agències d’esdeveniments franceses, secretàries de presidència de grans empreses, amb seu a París i a la zona del sud de França, tots amb poder de decisió a l’hora d’escollir seus i destinacions per organitzar congressos, reunions i viatges d’incentiu. Arran de la participació del Girona Convention Bureau, l’agència Greenfee’z Travel & Events ha sol·licitat informació per a un grup d’incentiu de golf.

Durant les entrevistes mantingudes, el Girona Convention Bureau va posar en valor l’accessibilitat de la destinació a través de la connexió amb el TGV, de la companyia SNCF, entre les ciutats de Girona, Figueres-Vilafant i París, i amb les ciutats del sud de França –Perpinyà, Narbona, Montpeller i Avinyó–. La diversitat d’activitats d’incentius, l’alt nivell de la gastronomia, el paisatge natural i la cultura van ser els atractius més ben valorats de les agències.

Al mes de març, representants del Girona Convention Bureau viatjaran a Madrid per realitzar visites comercials personalitzades per a intermediaris. També, en el marc de la fira de turisme de Moscou, MITT, es mantindran reunions amb dues agències russes especialitzades.