Formació al sector

El 16 de maig el Club de Màrqueting de Salut i Bellesa del Patronat de Turisme organitza la jornada de formació «Spa manager: com optimitzar el rendiment del nostre establiment».


MARç 2014

L’Hotel Balnerari Vichy Catalán de Caldes de Malavella acollirà el 16 de maig la primer jornada de formació professional organitzada pel Club de Màrqueting de Salut i Bellesa que impulsa el Patronat de Turisme Costa Brava Girona dirigida a professionals del sector turístic de l’àmbit de l’allotjament i els balnearis, entre d’altres.

El programa de la jornada inclou una conferència per explicar com fer un pla d'empresa executiu per a spas de nova creació, com realitzar un compte d'explotació anual reduït per a spas en funcionament, i les partides que cal tenir en compte. També tractarà l'ús de les noves tecnologies en els sistemes de reserves de l'hotel balneari i com enllaçar el web de l'hotel amb els serveis del centre spa. Les ponències aniran a càrrec de professionals experts en la gestió de centres spa, en màrqueting d’empreses de comunicació i directors d’establiments especialitzats en el sector.

El termini d’inscripció es tanca el 12 de maig de 2011 (places limitades). El taller comença a les 9.00 h i finalitza a les 19.30 h. La inscripció al taller és de 100 €, pausa cafè i dinar inclosos. Els socis del Club de Salut i Bellesa del Patronat de Turisme Costa Brava Girona gaudiran d’un 50% de descompte. S’ha de fer efectiva la inscripció a la sessió de formació a través del web http://www.costabrava.org/jornades/spamanager/ o bé a wellness@costabrava.org