Fires de turisme a mercats emissors

Incrementa la presència de l’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona en quatre fires internacionals de turisme durant el mes de febrer.


MARç 2014

El Patronat de Turisme, juntament amb oficines de turisme i empreses turístiques de la demarcació, participa, durant el mes de febrer, en tres fires internacionals de turisme a Europa i a la fira internacional de turisme de Pamplona, Navartur, amb espai propi de 100 m2, degustacions gastronòmiques i exposició i venda de productes alimentaris i d’artesania.

Del 4 al 8 de febrer de 2010
Salon des Vacances de Brussel·les
L’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona es presenta dins l’estand de Turespaña. El Patronat de Turisme hi participa juntament amb els municipis de Lloret de Mar i Calonge-Sant Antoni.

Del 5 al 7 de febrer de 2010
Salon Mahana de Tolosa
El Patronat de Turisme ha participat a la mostra Salon Mahana, de la ciutat francesa de Tolosa, per promoure els productes i serveis turístics de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona dins de l’estand de Catalunya.
Els municipis turístics de Roses, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar i Blanes, així com també les empreses Petits Grans Hotels de Catalunya, els càmpings Riembau, Sant Pol i La Siesta, l’hotel Can Güell, la cadena Hotel Beds i l’Associació de Càmpings de Muntanya i del Pirineu Català han participat a la fira. Puigcerdà i l’estació de la Molina, com a novetat en aquesta edició, ho ha fet dins l’espai Pirineu de Girona i sota la marca de Pirineus de Catalunya.

Del 18 al 21 de febrer de 2010
Borsa Internationale del Turismo, BIT, de Milà
El Patronat de Turisme Costa Brava Girona participa a la mostra dins l’estand de Turespaña. Els productes i serveis turístics de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona, i en especial l’oferta de sol i platja, les activitats nàutiques i els productes cicloturisme, cultura i gastronomia són els més demandats pel públic italià.

Del 19 al 21 de febrer de 2010
NAVARTUR de Pamplona
Del 19 al 21 de febrer l’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona serà present a Navartur, fira internacional de turisme de Pamplona, amb un estand propi de 100 m2 del Patronat de Turisme juntament amb nou municipis i empreses turístiques de la demarcació gironina: Blanes, Castell-Platja d’Aro, Calonge-Sant Antoni, Begur, L’Escala-Empúries, Figueres, Roses, Vall d’en Bas, Turisme Rural Girona i Càmping Vall d’Aro i Interpals.

En el marc de la fira se serviran degustacions de productes alimentaris de la demarcació com dolços, embotits i anxoves. Hi tindrà també cabuda l’exposició i venda de productes alimentaris i d’artesania més representatius del territori.
El dia previ a la fira es realitzarà un workshop entre les activitats participants a la fira i les agències de viatges de la comunitat autònoma de Navarra.