Fires de turisme

Promoció en quatre fires especialitzades europees i en una acció promocional a Marsella


MARç 2014

Del 6 al 8 de setembre, a Düsseldorf, Alemanya, va tenir lloc la fira de turisme TourNatur, dedicada específicament a les activitats a la natura (senderisme i cicloturisme). El Patronat de Turisme hi va assistir en representació de la marca Pirineus de Catalunya dins l’espai gestionat per la principal revista alemanya de senderisme Wandermagazine. Prop de 40.000 visitants interessats en vacances actives van passar per la fira.

Seguidament, del 17 al 21 de setembre, a la ciutat holandesa d’Utrecht va tenir lloc la fira 50PlusBeurs, mostra orientada a públic final sènior. El Patronat de Turisme va assistir-hi en una acció de prospecció amb agenda comercial per establir contacte amb importants operadors turístics com ara Oad Reizen, Treinreiswinkel, Sunliner i Select Voyages.



Simultàniament a la fira holandesa, el Patronat de Turisme va assistir en viatge de prospecció i comercial a la fira Otdykh Leisure de Moscou que va celebrar-se del 17 al 20 de setembre a la capital russa. En aquest marc, representants del Patronat van reunir-se amb operadors turístics com ara Coral Travel, Tez Tour i Anex Tour amb qui van avaluar els resultats de l’actual temporada i es van començar a planificar accions de comàrqueting per a la temporada 2014.

Del 19 al 22 de setembre va tenir lloc a la ciutat alemanya de Friedrichshafen la fira especialitzada en submarinisme Interdive. L’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava, membre del Club de Natura i Turisme Actiu, va participar-hi per primera vegada amb l’objectiu de reestablir el mercat alemany a la destinació gironina.

Finalment, del 27 al 29 de setembre va tenir lloc l’acció promocional adreçada a públic final Village Catalan, a Marsella, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme i que va comptar amb la participació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de diverses entitats turístiques gironines amb la voluntat de captar l’interès del públic francès. En el decurs de l’acció es va distribuir informació sobre el conjunt de l’oferta turística de la demarcació i es van dur a terme activitats culturals amb caràcter dinamitzador, com l’actuació dels geganters de la Vall d’en Bas, una cantada d’havaneres de l’Associació Turística de Palafrugell, un taller de pitch and putt a càrrec del Grup Peralada, tallers infantils de pintura organitzats per l’Oficina de Turisme de Pals, i un simulador de canoa de rem que va aportar Turisme de Banyoles.

I sense deixar el mercat francès, cal destacar la participació, per primera vegada, del Patronat de Turisme en el workshop que va tenir lloc a la ciutat francesa de Lió organitzat per l’operador turístic Cadence Voyages, especialitzat en reunions corporatives.