Fires de turisme

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen en sis fires de turisme nacionals, estatals i internacionals.


MARç 2014

El Patronat de Turisme va iniciar l’any amb la participació a Fitur a Madrid el mes de gener, i durant el mes febrer ha participat en sis fires de turisme, principalment internacionals, en les quals ha promocionat, entre professionals i públic final, la destinació i productes com la gastronomia, el golf, la cultura i el turisme actiu i de natura, entre d’altres. 

Els dies 5 i 6 de febrer de 2013: Fira International Mediterranean Tourism Market (IMTM), de Tel Aviv (Israel)

Segona participació del Patronat de Turisme a la fira IMTM dins l’estand de Pirineus de Catalunya promocionant especialment els productes i serveis turístics del Pirineu de Girona, com també l’oferta turística de la Costa Brava.

Els dies 9 i 10 de febrer de 2013: Fira Fiets Wandelbeurs, a Amsterdam (Països Baixos)

La marca Pirineus de Catalunya, de la qual és sòcia el Patronat de Turisme amb la destinació Pirineu de Girona, va participar a la fira especialitzada en turisme actiu i senderisme, que es va celebrar a Amsterdam. 

Del 14 al 17 de febrer de 2013: Fira de submarinisme Golden Dolphin de Moscou (Rússia)

El Patronat de Turisme va presentar i promocionar per primera vegada els productes i serveis turístics de l’oferta de turisme nàutic de la Costa Brava i, més especialment, de submarinisme, al públic professional i final de Moscou. 

Del 21 al 24 de febrer de 2013: Fira International Fair Tourism (IFT) de Belgrad (Sèrbia)

Segona participació del Patronat de Turisme a la fira de Belgrad des de l’estand de Turespaña. La IFT és una mostra de turisme adreçada a professionals i públic final en què el Patronat ha presentat el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. 

Del 22 al 24 de febrer de 2013: Navartur 2013, a Pamplona (Espanya)

El Patronat de Turisme i set municipis i empreses turístiques de la demarcació –Castell-Platja d’Aro, l’Escala-Empúries, Roses, la Vall d’en Bas, els consells comarcals del Baix Empordà i l’Alt Empordà, l’Associació Turística d’Apartaments (ATA)– van assistir a Navartur amb un estand propi de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i des del qual atenien les demandes informatives de professionals i públic final. 

Del 23 al 26 de febrer de 2013: Fòrum Gastronòmic de Girona (Espanya)

A la zona firal es va ubicar un espai informatiu de Costa Brava i Pirineu de Girona que va compartir amb l’Ajuntament de Girona i des del qual es va distribuir informació turística de la demarcació i el nou fullet de la Ruta del Vi de la DO Empordà, entre altres materials. En aquest marc, el 24 de febrer va tenir lloc un taller de cuina a càrrec de La Cuina del Vent, impulsat pel club de màrqueting Ruta del Vi de la DO Empordà, titulat «Maridatge de la Ruta del Vi DO Empordà».