Fires de turisme

Participació en quatre fires de turisme internacionals del centre d’Europa i d’Israel.


FEBRER 2017

El febrer va ser un mes intens pel que fa a la promoció de l’oferta turística genèrica i també de producte de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en fires de turisme internacionals.

El 7 i el 8 de febrer, la IMTM de Tel-Aviv va permetre presentar específicament l’oferta turística del Pirineu de Girona als operadors i el públic israelians. A la fira Salon des Vacances de Brussel·les, celebrada del 3 al 5 del mateix mes, la promoció va girar al voltant de la difusió del conjunt de l’oferta genèrica de la destinació entre els professionals i el públic general belga. Els dies 11 i 12 vam participar en la fira Fiets en Wandelbeurs d’Utrecht, on l’objectiu era donar a conèixer les propostes de turisme actiu i de senderisme de les destinacions gironines; durant l’esdeveniment, productes com ara Pirinexus, els camins de ronda i les vies verdes van generar un interès especial entre els visitants.

Per acabar, la fira Danish Travel Show de Dinamarca, a la qual vam assistir per primera vegada a finals de mes, va permetre al Club de Màrqueting de Golf i a les empreses participants mostrar al públic escandinau l’oferta de golf i resorts de la destinació.

...