Fires de neu i turisme actiu

El Pirineu de Girona promociona les novetats de la temporada 2011-2012 a les fires Naturiva, Trek&Walk i Skimountain


MARç 2014

De l’11 al 13 de novembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar simultàniament a dues fires especialitzades d’esports i activitats a la natura, Naturiva - Esquí y Montaña, de Madrid, i Trek&Walk, de l’Hospitalet de Llobregat, especialment relacionades amb la neu i l’esquí.

En ambdues mostres el Patronat de Turisme va donar a conèixer al visitant final i als professionals el conjunt de l’oferta de productes i serveis turístics de les cinc estacions d’esquí gironines per a la temporada 2011-2012, els espais naturals d’interès, les rutes culturals, les vies verdes, les rutes de senderisme, el cicloturisme i la BTT i la gastronomia d’interior.

La participació gironina a Naturiva es va realitzar sota la marca Pirineus de Catalunya integrada per diferents entitats i empreses gironines: Vall de Núria, La Molina i Masella, i Solineu Hotels. A la fira Trek&Walk, s’hi va assistir amb estand propi representant les marques Costa Brava i Pirineu de Girona i amb la participació del Consell Comarcal del Baix Empordà i Itinerànnia, la xarxa de senders del Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà formada per milers de quilòmetres de camins històrics senyalitzats.

Finalment, a la fira Skimountain de València, celebrada del 25 al 27 de novembre, la participació gironina es va dur a terme sota la marca Pirineus de Catalunya, integrada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, la Diputació de Barcelona, Torisme Val d’Aran i l’Agència Catalana de Turisme.