Fires de març

S’incrementa la presència de l’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona en mercats emissors de turisme internacional, estatal i nacional.


MARç 2014

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen en dues fires internacionals de turisme, una d’elles especialitzada en creuers, i també a Sevatur, a Sant Sebastià, amb municipis i entitats turístiques gironines, i a la fira multisectorial del Mercat del Ram de Vic.

Del 7 a l’11 de març de 2012_ ITB, de Berlín (Alemanya)
Participació a la mostra dins l’estand de Catalunya tot presentant i promocionant els productes i serveis turístics de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona juntament amb els municipis de Blanes, Lloret de Mar i Castell-Platja d’Aro.

Del 12 al 15 de març de 2012_ Fira Seatrade Cruise Shipping, de Miami (Estats Units)
Ports de la Generalitat participa a la principal fira professional de creuers d’Estats Units promocionant els ports de Palamós i Roses en virtut del conveni per a la promoció comercial conjunta dels dos ports de la Costa Brava signat entre Ports de la Generalitat, Patronat de Turisme Costa Brava Girona, els ajuntaments de Palamós i Roses, i les cambres de comerç de Palamós i Girona.

Del 16 al 18 de març de 2012_ Fira Sevatur, de Sant Sebastià (País Basc)
Participació a la fira basca amb estand propi promocionant l’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona. El Patronat va ser-hi present amb un espai de 24 m2 juntament amb municipis i entitats turístiques de la demarcació gironina: Calonge-Sant Antoni, Begur i Roses.

Del 30 de març a l’1 d’abril_ Fira del Ram de Vic (Catalunya)
El conjunt de l’oferta turística de la demarcació de Girona, present a la mostra amb divuit entitats i empreses turístiques gironines, ofereix les novetats relacionades amb els productes turístics i serveis per als visitants de la zona.