Èxit de participació gironina al Fòrum Gastronòmic de Santiago 2010

Els productes gastronòmics i turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona van ser acollits amb èxit al Fòrum Gastronòmic Santiago 2010 del 21 al 24 de febrer.


MARç 2014

La participació del Patronat de Turisme i la Diputació de Girona, juntament amb 20 empreses gironines i 7 col·lectius de cuina gironins al Fòrum Gastronòmic Santiago 2010, celebrat del 21 al 24 de febrer, va concloure amb gran èxit d’acollida per part del públic final i professional de la fira congrés.

L’estand de la demarcació de Girona, de 100 m2, va convertir-se durant quatre jornades en focus de promoció del territori, intercanvi d’informacions, coneixements, presentacions i venda de productes. Cal destacar que els productors gironins presents al Fòrum van vendre gairebé la totalitat dels productes que comercialitzaven a l’espai firal.

La participació gironina d’enguany al Fòrum Gastronòmic de Santiago va tenir com a principals novetats, d’una banda, el gran nombre de productes que els expositors i productors agroalimentaris gironins van mostrar juntament amb les degustacions de 10 tipus de vins, i, de l’altra, la presència de set col·lectius de cuina de les comarques gironines que, des de l’estand de Catalunya, van oferir tallers de cuina temàtics i van elaborar nombroses receptes de cuina gironina. Cal remarcar que Ferran Adrià i Joan Roca van ser presents a l’estand de la Costa Brava i el Pirineu de Girona donant suport a la promoció de la gastronomia de les comarques gironines.