«Enjoy Costa Brava - Pirineu de Girona» a Sardenya

Agents de viatges, periodistes i residents de l’illa de Sardenya s’interessen per l’oferta turística gironina


MARç 2014

Amb motiu de la important festivitat cultural anomenada Cavalcada Sarda, que va tenir lloc a l’illa de Sardenya a mitjan maig, i aprofitant la connexió aèria regular entre l’Aeroport de l’Alguer i l’Aeroport Girona – Costa Brava, del 18 al 20 de maig, a la ciutat de Sàsser, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb el Consorci de les Vies Verdes de les comarques de Girona i l’Ajuntament de Girona, i amb el suport del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Milà i l’Espai Llull de la Generalitat a l’Alguer, van dur a terme una acció de promoció turística i difusió de productes gastronòmics i alimentaris de la demarcació de Girona, denominada «Enjoy Costa Brava - Pirineu de Girona», i dirigida als residents i turistes del nord de l’illa de Sardenya.

L’acció va consistir en una mostra de turisme i productes alimentaris de la demarcació de Girona que, durant tres jornades, es va instal·lar a la piazza del Castello de Sàsser amb l’objectiu de presentar i promocionar, de primera mà, els productes i serveis turístics gironins.

Prèviament, el 17 de maig, a l’Azienda Agrituristica Sa Mandra, a l’Alguer, va tenir lloc un sopar de presentació de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona per a autoritats, periodistes i agents de viatges de l’illa de Sardenya, i que va ser encapçalat per Jaume Torramadé, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme. La trobada es va fer en el decurs d’un tast gastronòmic ofert pel cuiner Marc Gascons, del restaurant Els Tinars, de Llagostera —amb una estrella Michelin i membre del col·lectiu Joves Cuiners–, en què els assistents van degustar plats de la cuina tradicional catalana i vins de la DO Empordà, amb els quals es va donar a conèixer la gastronomia de les nostres comarques.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Torramadé, va presentar la destinació davant de trenta-cinc agents de viatges i mitjans de comunicació de Sardenya. Entre les agències presents hi havia Shardana Tours, Motus in Motus in Sardinia, AJO’ Tours, Punto Viaggi e Turismo i Sandalia Viaggi, entre d’altres. Quant als mitjans de comunicació assistents, hi havia periodistes de Rai3, La Nuova Sardegna, L’Unione Sarda, Videolina, Sardegna1, Antenna1, Alguer.it i Catalan TV.