Els Premis G! 2012

Els germans Roca, del restaurant El Celler de Can Roca de Girona, i la Fundació Gala-Salvador Dalí, guardonats i guanyadors dels Premis G!


MARç 2014

El 20 de desembre el Teatre Municipal de Lloret de Mar va acollir la setena edició dels Premis G! de turisme de les comarques gironines que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Aquest esdeveniment, que és concebut com un acte festiu del sector turístic de la demarcació, va aplegar tres-centes persones entre autoritats, representants del sector turístic i mitjans de comunicació.

El periodista Xavier Grasset va presentar l’acte, que va comptar amb la participació i l’actuació de la cantant lloretenca Nina. El fil conductor en aquesta edició van ser els cellers de la DO Empordà, amb motiu de la tasca que duen a terme per desenvolupar i impulsar l’enoturisme a la demarcació de Girona com a producte turístic.  

En el decurs de l’acte van intervenir Joan Giraut, diputat de la Diputació de Girona i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Marian Muro, directora general de Turisme, i Romà Codina, alcalde de Lloret de Mar, així com els guardonats en les diverses categories dels premis.

La setena edició de la festa del turisme organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar i La Caixa, va homenatjar els empresaris turístics Jaume Genover i Jordi Comas, desapareguts aquest any, com a pioners i referents en el sector turístic de la Costa Brava i Pirineu de Girona des dels inicis del desenvolupament de la indústria turística a la demarcació fins avui dia.

Guardonats dels Premis G! 2012 de turisme de les comarques gironines

VII Premi Josep Pujol i Aulí a la tasca professional, als germans Joan, Josep i Jordi Roca i Fontané, del restaurant El Celler de Can Roca.

VII Premi Xiquet Sabater al projecte empresarial, a la Fundació Gala-Salvador Dalí.

I Premi Especial Jordi Comas i Matamala, a Josep Maria Perramon i Martínez, delegat de l’Agència Catalana de Turisme de Catalunya als països d’Europa oriental i director de les oficines de Moscou, Kíev i Riga.

VII Premi de Comunicació Turística en la categoria de mitjans escrits, a la periodista txeca Miluse Válková, pels reportatges publicats en diversos mitjans de comunicació de la República Txeca:  Cestopisy, Travel Digest i Psí kusy.

Accèssit en la mateixa modalitat escrita, a Lluís Tolosa per la Guia d’Enoturisme de l’Empordà. 180 llocs per gaudir del turisme del vi i més de 200 vins recomanats, de l’editorial LTA Ediciones.

I Premi de Comunicació Turística en la categoria de mitjans digitals, a Keith Jenkins, pel bloc Velvet Escape.

VII Premi de Comunicació Turística en la categoria de mitjans audiovisuals, desert.

III Premi de Recerca Turística Yvette Barbaza al projecte de treball «Imatge turística de les comarques de Girona a partir de la mineria de textos online», dels autors Ariadna Gassiot i Lluís Coromines.