Els camins de ronda de la Costa Brava al Canal 33

Dijous 4 de juny a les 22.25 h el programa Temps d’aventura del Canal 33 va emetre un reportatge dedicat als camins de ronda de la Costa Brava i a la primera cursa d’ultra distància Costa Brava Xtrem Running.


MARç 2014

El passat dijous 4 de juny, el programa Temps d’aventura del Canal 33 va emetre un reportatge d’uns quinze minuts dedicat als camins de ronda de la Costa Brava.

Amb motiu de la celebració de la primera cursa d'ultra distància per etapes del nostre país, que es va celebrar a la demarcació de Girona els dies 23, 24 i 25 d’abril, es va presentar un reportatge amb entrevistes i imatges d’alta qualitat que va permetre conèixer l’origen i la història dels camins de ronda de la Costa Brava, un patrimoni exclusiu de gran valor natural i turístic del litoral gironí.

La realització del programa va comptar amb el suport tècnic del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Consell Comarcal del Baix Empordà, el Parc Natural del Cap de Creus i els ajuntaments de Lloret de Mar, Castell-Platja d’Aro i Palafrugell.

Pot veure’s el programa a través del web www.tempsdaventura.cat