El web del Centenari incorpora audiovisuals

El web del Centenari incorpora dos nous vídeos d’activitats promocionals realitzades en el territori que ajuden a difondre la destinació.


MARç 2014

La pàgina web del Centenari de la Costa Brava ha incorporat recentment dos nous vídeos relacionats amb les accions que ha dut a terme aquest segon semestre de l’any.

S’ha penjat el vídeo sobre el concert Visions de la Mediterrània. Centenari de la Costa Brava, celebrat el 17 de juliol, i el making of de la fotografia dels setanta cuiners que ofereixen el Menú de la Costa Brava en el seus establiments de restauració. El vídeo del concert Visions de la Mediterrània mostra, d’una manera molt dinàmica, el procés de muntatge, l’arribada dels convidats, el concert mateix i la recepció amb un gran protagonisme dels assistents entre els quals hi havia el president Montilla, els consellers de Justícia, Cultura i Mitjans de Comunicació, Salut i Acció Social i Ciutadania, i la baronessa Thyssen, Carmen Cervera. Amb aquest concert, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va voler difondre la música tradicional que es crea al voltant del Mare Nostrum.

El segon vídeo incorporat, el «com es va fer» la fotografia dels cuiners que ofereixen el Menú del Centenari, recull tot el procés de muntatge i adequació de l’espai de la platja de Cap Roig on es va fer la fotografia. Aquesta era la primera de les activitats amb San Miguel com a patrocinador del Centenari.