El trofeu del Centenari a les mans d’un regatista de la Christmas Race

Alejandro Abascal rep el Trofeu del Centenari en reconeixença de la seva tasca d’ambaixador de la Costa Brava durant la Christmas Race de Palamós.


MARç 2014

Del 17 al 22 de desembre va tenir lloc la 34a edició de la regata de classes olímpiques Christmas Race que se celebra cada any en aigües de la badia de Palamós. Enguany, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona se suma a aquesta competició atorgant el premi especial Centenari de la Costa Brava a aquell regatista que, per la seva trajectòria tant professional com personal, hagi estat un ambaixador de la Costa Brava.

El premi, que va ser lliurat per l’alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, i per Jordi Comas com a representant del Patronat de Turisme, es va atorgar a Alejandro Abascal, campió olímpic a Moscou 1980 en la categoria de Flying Dutchman i actual director de la preparació olímpica de la Reial Federació Espanyola de Vela.

La Christmas Race se celebra des de l’any 1975 a la badia de Palamós. Al llarg dels seus trenta-quatre anys d’història ha estat testimoni de la preparació olímpica d’un gran nombre de regatistes de diferents nacionalitats i federacions, un element que l’ha convertida en un referent en el món de la vela per la seva qualitat i serietat en la competició.