El Dia Mundial del Turisme

El sector turístic gironí celebra el Dia Mundial del Turisme amb una trobada al castell de Biart de Masarac el 28 de setembre, on se citen representants d’organismes, entitats i empreses de la indústria turística.


MARç 2014

El 28 de setembre va tenir lloc al castell de Biart de Masarac (Alt Empordà) els actes de celebració de la sisena edició del Dia Mundial del Turisme on es van reunir els màxims representants d’organismes, entitats i empreses del sector turístic català.

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Josep Huguet, el president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Enric Vilert, el president de la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero, entre d’altres, van assistir al Dia Mundial del Turisme que va congregar entorn de 400 persones.

Durant la diada es van organitzar diversos actes de celebració, entre els quals hi va haver una audició de sardanes, una cantada d’havaneres, degustacions de plats i productes gironins a càrrec de set associacions d’hostaleria de la demarcació i diversos parlaments.